تحقیق رابطه سبك مدیریت مدیران با رضایت شغلی كاركنان كارخانه

تحقیق رابطه سبك مدیریت مدیران با رضایت شغلی كاركنان كارخانه تحقیق رابطه سبك مدیریت مدیران با رضایت شغلی كاركنان كارخانه

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 47 KB

تعداد صفحات : 47

بازدیدها : 461

برچسبها : سبك مدیریت مدیران رضایت شغلی كاركنان

مبلغ : 6000 تومان

خرید این فایل

دانلود تحقیق رابطه سبك مدیریت مدیران كارخانه ایران شرق نیشابور با میزان رضایت شغلی كاركنان كارخانه

معرفی و بخشهایی از متن تحقیق بررسی رابطه سبک مدیریت مدیران کارخانه ایران شرق نیشابور با میزان رضایت شغلی کارکنان کارخانه

چکیده تحقیق:

نقش مدیریت با توجه به اختیارات رهبری که دارد دیزل حرکت و پویایی سازمان ها به سوی اهداف تعبیر شده است. در اداره امور سازمانها تأثیرگذاری مدیر را نمی توان کنار زد. مدیر وظیفه الگودهی، نقش سازی و راهبری احساسی، عاطفی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، فنی زیردستان خود را بر عهده دارد. او مسئول شرایط حاکم بر سازمان است. شرایطی که اگر سنجیده و آگاهانه نباشند رضایت و مسالمت؛ جای خود را به درگیری، تشویش، غیبت، اعتراض و مخالفت می دهد. سازگاری کارکنان با یکدیگر، سازگاری کارکنان با سرپرست ها، انگیزه کاری کارکنان، تأمین نیازهای کارکنان، رضایت شغلی کارکنان همگام پیشرفت فنی تکنولوژیکی بایستی مورد توجه قرار گیرد. رضایت شغلی فراتر از کوشش برای کار بیشتر با سلامتی کارکنان مرتبط است. فعالیت های شغلی در محیط هایی با جوّ رُعب و وحشت به سلامتی به شخصیت، انگیزه و روان افراد آسیب های جدی وارد می کند. برای سلامتی و انگیزه کارکنان بایستی موجبات رضایت آنان را تا آنجا که ممکن است، فراهم آورد. تحقیق حاضر توصیه می نماید که مدیران؛ سبک مدیریتی رابطه مداری را پیش بگیرند و از برخورد سرد، مقرراتی، کنترل شدید که موجب آزردگی افراد می شود، خودداری نمایند. به آنها اعتماد کنند و اجازه بدهند در امور نظر داشته خلاقیت نشان بدهند و زمینه مشارکت هرچه بیشتر آنان را فراهم آورند. در تحقیق، فرهنگ سازمانی نیز از جمله موضوعات تأثیرگذار به شمار آمده است. افراد، رفتار مدیران؛ در زمینه های فرهنگی خارج از سازمان را انگیزه مثبت قوی خود شمرده اند و خودشان را مالکان مفتخر فرهنگی- سیاسی سازمان نامیده اند، امر رضایت از شغل برای کارکنان اگر چه معنای رضایت از ترفیع، حقوق، سرپرست، همکاران، شرایط کار دارد ولی شخصیت اراده و فطرات ارزش جو و فرهنگی شان را از یاد نبرده کارکنان از رفتار رابطه مدار مدیریت استقبال کرده و آن طور که تحقیق و آزمون ها نشان دادند آنها را راضی کردند تا در کارهای سازمان مشارکت داشته باشند. وظایف شان به نحو احسن انجام شود و سازمان به سوی اهداف تعیین شده قدم بردارد.

نقش مدیریت در رضایت شغلی کارکنان

افسرده دل افسرده کند انجمنی را استعدادها و قوه تلاش و کوشش کارمندان آنگاه که به نیازهای مادی روحی روانی آنان توجه نشود سست و زایل می شود واقعیت های موجود در بعد آسیب شناسی روانی و بهداشت روانی در محیط کار نشان می دهد که درصد قابل توجهی از علل و موجبات بیماری های روانی و کسالت های ناشی از خستگی کار شایع بین کارکنان سازمان ها را می توان در شیوه های رفتاری و شخصیت مدیران جستجو کرد این موارد بر اهمیت وظیفه مدیران اشاره دارند. ادامه حیات و بقاء و پیشرفت توسعه هر سازمان بستگی مستقیم به روحیه همکاری نیروی انسانی باتجربه و تعلیم دیده در کار دارد. این امر فقط با استخدام و پرداخت حقوق و انتصاب و اخراج میسر نمی شود. ارتباط نزدیک و صمیمانه با کارکنان مشارکت دادن آنان در تصمیم گیری ها. احترام و درک شأن و منزلت انسانی آنها موجب سلامت محیط کاری و رعایت بهداشت روانی و استفاده مطلوب از کلیه منابع انسانی و مادی سازمان در جهت تحقق اهداف سازمانی می شود عواملی که ذکر شد ویژگی های سبک های مشارکتی هستند ...

مدیران مشارکت جو مسئولیت نهائی را برای واحدی که به سرپرستی آن گمارده شده اند بر دوش دارند ولی آموخته اند که در کارگردانی عملیات با کسانی که به راستی کار را به انجام می رسانند مشارکت پی آمد این رویه آن است که کارکنان به احساس درگیر بودن در هدفهای گروهی دست می یابند می توان گفت که مشارکت یک درگیری ذهنی و عاطفی در موقعیت های گروهی است که اشخاص را بر می انگیزد تا برای دستیابی به هدفهای گروهی همدیگر را یاری دهند و در مسئولیت کار شریک شوند مشارکت انگیزش را نیرومند می سازد. زیرا کارکنان احساس می کنند مورد پذیرش بیشتر سازمان هستند از این راه احساس احترام به خود خشنودی شغلی و همکاری با مدیریت می تواند بهبود یابد و از فشار عصبی، غیبت و تعارض کاسته شود.

نظریه های رضایت شغلی

نظریه بروفی: بروفی نظریه های شغلی را به شرح زیر تقسیم نموده است.

1- نظریه نیازها: میزان رضایت شغلی هر فرد که از اشتغال حاصل می شود به دو عامل بستگی دارد. اول چه مقدار از نیازها از طریق کار تأمین می گردد و دوم چه مقدار از نیازها از طریق اشتغال به کار مورد نظر تأمین نشده باقی می ماند.

2- نظریه انتظار: انتظارات فرد در تعیین نوع و میزان رضایت شغلی وی از شغلش بسیار مؤثر است. ...

فصل اول: کلیات

مقدمه

سیستم و سازمان

فصل دوم: ادبیات تحقیق

اهمیت مدیریت

رهیافت های سنتی مدیریت

جنبش روابط انسانی در مدیریت

دیدگاه اقتضایی مدیریت

مطالعات اوهایو در زمینه رفتار رهبران

مطالعات میشیگان در زمینه رفتار رهبران

مفهوم انگیزش

نظریه سلسله مراتب نیازها و انگیزش

تیوری انگیزش بهداشت

تیوری انتظار

مفهوم رضایت شغلی

دیدگاه رابرت هاپاک

دیدگاه شرتزر

دیدگاه هرسی بلانچارد

دیدگاه فیشر و هاوانا

دیدگاه فلامی و آرنولد

دیدگاه گینزیرگ

نظریه های رضایت شغلی

نظریه بروفی

نظریه کورمن

نظریه پارسون

نظریه هرزبرگ

نظریه پورتر و لاولر

نقش مدیریت در رضایت شغلی کارکنان

فرهنگ سازمانی

اهمیت و اهداف رضایت شغلی

مسایل حل نشده در زمینه رضایت شغلی

فرضیه های تحقیق

روش تحقیق

متغیرهای تحقیق

روش اجرای تحقیق

دامنه تحقیق

محدودیت های تحقیق

مبانی پژوهش

فصل سوم: تجزیه و تحلیل داده ها نتایج و پیشنهادات

روش تحقیق

نحوه استخراج و تجزیه تحلیل آماری

یافته های تحقیق و فرضیه ها

نحوه آزمون فرضیه ها

آزمون فرضیه ها

تجزیه و تحلیل یافته های تحقیق

راهکارها و پیشنهادات تحقیق

منابع و مآخذ و ضمایم

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید