دسته : -فنی و مهندسی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 44 KB
تعداد صفحات : 69
بازدیدها : 183
برچسبها : دانلود پایان نامه پژوهش پروژه
مبلغ : 12500 تومان
خرید این فایلپایان نامه بررسی عوامل مختلف در رابطه با كاهش انگیزه پرسنل شركت رینگ سازی مشهد در 69 صفحه ورد قابل ویرایش
پیشگفتار. 1
فصل اول – مقدمه پژوهش... 3
مقدمه. 4
بیان مسئله. 4
اهمیت و ضرورت تحقیق: 6
فرضیات پژوهش... 8
اهداف تحقیق.. 9
متغیرهای تحقیق.. 9
تعریف اصطلاحات.. 9
تعریف... 10
فصل دوم- بررسی پیشینه پژوهشی.. 11
الف: بررسی تئوری ها و پژوهش های گذشته. 11
ب: اتسنتاج كلی در ارتباط با مسئله پژوهشی.. 11
پ: خلاصه چگونگی حل مسئله پژوهشی.. 11
اصطلاحات و مفاهیم. 12
مفهوم انگیزش... 12
ماهیت انگیزش: 13
اهمیت انگیزش... 13
«ریشه یابی علل مشكلات عدم وجود انگیزش صحیح نیروی كار». 14
عدم تامین انتظارات كاری مدیریت از سوی زیردستان.. 19
سبك نامناسب رهبری مدیر. 21
عدم انطباق اهداف كاركنان با اهداف مدیریت.. 25
الف- میزان مشاركت كاركنان در تصمیم گیریها 26
ب- درجه رضایت شغلی كاركنان.. 26
ج- میزان واگذاری مسئولیتها 27
ه- میزان انگیزه و تمایل واقعی پرسنل. 27
و- سهیم شدن كاركنان در مالكیت و سود شركت.. 28
د- مساله امنیت شغلی.. 28
فقدان آموزش موثر نیروی انسانی.. 30
اثربخشی پایین مدیریت.. 31
ت- طیف زمانی برنامه ریزی شركت.. 31
عدم اعتماد مدیریت به كاركنان.. 32
فصل 3- روش پژوهش... 34
الف- توصیف آزمودنیها (جامعه و گروه نمونه) 34
ب- توصیف ابزارهای پژوهش... 34
پ- اعتبار و روایی ابزارهای پژوهشی.. 34
ج- طرح پژوهش و روش تحلیل داده ها 34
فصل 3- روش تحقیق.. 35
جامعه آماری.. 35
نمونه و روش نمونه گیری.. 35
قلمرو مكانی و زمانی پژوهش... 35
ابزار و گردآوری اطلاعات.. 35
روایی و اعتبار ابزار گردآوری اطلاعات.. 35
قلمرو پژوهش... 36
فصل 4- یافته های پژوهشی.. 37
الف- توصیف و تحلیل داده ها (در رابطه با پرسش، هدف یا فرضیه) 37
ب- سایر یافته های پژوهشی.. 37
فصل 5- بحث و تفسیر. 43
نتیجه گیری.. 43
پیشنهادها 43
نتیجه گیری: 44
پیشنهادات.. 44
مطرح كردن مسائل و مشكلات سازمان و تبادل اطلاعات.. 45
منابع و مآخذ. 50
تا قبل از دهه 1930 میلادی بطور گسترده ای باور بر این بود كه رهبری یك ویژگی فردی است، و تنها محدودی از افراد بطور ذاتی توانائیها و خصوصیاتی را به ارث برده اند و خداوند به آنان این ودیعه گرانبها را اعطا فرموده كه میتوانند رهبران موثری باشند. از دهه 1930 به بعد، دانشمندان علوم اجتماعی و علوم رفتاری مسیر جدیدی را در تحقیق پیرامون رفتار و خصوصیات رهبری پیمودند. اصولا مشخص ساختن یك الگوی اساسی و یكسان رهبری ناممكن است، چرا كه از یك طرف نمیتوان ویژگیهائی را برشمرده كهتمام رهبران موثر و موفق دارای آن خصوصیات باشند و از طرف دیگر با توجه به شرایط خصوصیات رهبران موفق و موثر در سازمانها نظامی، صنعتی و تعلیم و تربیتی با یكدیگر متفاوتند. نمونه بارز آن اینكه حتی درون یك صنعت، شرایط متفاوت، رهبری متفاوت را میطلبد. مقایسه رهبران صنعتی موفق و موثر در دوره های تاریخی مختلف، در فرهنگهای مختلف و در صنایع مختلف، این مطلب را بوضوح روشن میسازد. بهرحال، عواملی كه برای یك رهبری موفق ضرورت دارد، داشتن مهارت و نگرش است كه میتوان آنها را از طریق فراگیری كسب كرد، و یا بطور گسترده ای اصلاح نمود. رهبری را در یك طیف گسترده باید مورد توجه قرار دهیم. چرا كه چهار متغیر وجود دارد كه رهبری را متاثر میسازند، اول خصوصیات رهبر، دوم نگرش ها، نیازها و سایر خصوصیات فردی زیر دستان، سوم خصوصیات سازمان، مانند اهداف آن، و ماهیت وظایفی كه باید انجام پذیرد و چهارم: متغیرهای محیطی.
خصوصیات شخصی كه برای عملكرد موثر رهبر لازم میباشد، باتوجه به سایر عوامل، تغییر مییابد. این چهار متغیر دستاوردهای تحقیقات و پژوهشهای علمیدر مورد رهبری میباشد و مفهومش این است كه رهبری یك خصوصیت ذاتی فرد نیست. بلكه یك رابطه پیچیده بین این چهار متغیر میباشد.
بنابر این اگر بپذیریم كه رهبری رابطه ای بین رهبر، پیروان، سازمان و عموال محیطی است و قبول داشته باشیم كه این عوامل و متغیرهای موقعیتی با گذشت زمان تغییر میكند، لازم است بپذیریم كه خصوصیات و ویژگیهای رهبری نیز تغییر میكند.
به هر تقدیر تسلط به تكنیك های فنی، مانند كامپیوتر، مالی، تولید، بازاریابی و امثالهم برای رهبری موثر كفایت نمیكند، چرا كه جنبه انسانی رهبری، به مراتب مهمتر از وظایف فنی است. برای بقا و حفظ موقعیت هر سازمان، وجود رهبری موثر، امری است حیاتی. سبك تصمیم گیری رهبر، یكی از ابعاد مهم رهبری است. روشهای بسیار متنوعی وجود دارد كه هر رهبر برای انجام وظیفه و یا اتخاذ تصمیمات مشخصی، میتواند از آنها استفاده كند كه با توجه به میزان مشاركت یا عدم مشاركت زیر دستان سبك رهبری متفاوت خواهد بود.
بعضی از زیر دستان تمایلی به مشاركت در فرآیند تصمیم گیری ندارند و پاره ای اشتیاق فراوان دارند. بهرحال با توجه به متفاوت بودن زیر دستان، میزان علاقه به مشاركت در فرایند تصمیم گیری نیز متفاوت است، حتی افراد نسبت به بعضی از تصمیمات بیشتر، مشتاق به مشاركت هستند و در بعضی دیگر، كمتر، همین درجه و میزان علاقه مندی و تمایل زیر دستان نسبت به مشاركت یا عدم مشاركت خود ایجاد كننده نوع سبك رهبری میباشد. بعبارتی توان و تمایل زیردستان، یك عامل اساسی در اتخاذ سبك بخصوصی از رهبری میباشد. در این مسیر به بررسی عوامل موثر برانگیزه كاركنان شركت رینگسازی پرداختیم كه در فصل اول به كلیات این مساله پرداختیم وهدف ما ضرورت این امر را توضیح دادیم و فرضیه های موجود بر روی این موضوع را بررسی كردیم و در فصل دوم پیشینه این مساله را مورد جستجو قرار دادیم تا بتواند راه گشایی برای تحقیق حاضر باشد. در فصل سوم روش و شیوه تحقیق را درباره این مسئله را ذكر كردیم و در فصل چهارم با پرسش نامه ای كه در بین كاركنان و پرسنل محترم این شركت توزیع كردیم یافته های تحقیق را بدست آوردیم. تا توانستیم در فصل پنجم به نتیجه گیری دست یابیم.
ما در عصری زندگی میكنیم كه سازمانهای مختلف با تشكیلات كوچك و بزرگ پیرامونمان را فراگرفته اند. قسمت اعظم احتیاجات و نیازهای گوناگون ما را سازمانهای دولتی و خصوصی اجتماعی تقریبا در كلیه شئون زندگی انسان، از از هنگام تولد تا مرگ تاثیر میگذارند و بدون وجود سازمانها زندگی ما حالتی كاملا متفاوت از آنچه كه هم اكنون دارد، پیدا میكند. گستردگی سازمانها به گونه ای است كه میتوان گفت جامعه از سازمان های گوناگون كه كالاها و خدمات مورد نیاز را تامین میكنند، تشكیل یافته است و امروزه ما پیشرفت و توسعه در هر جامعه را منوط به كارائی و راندمان سازمان های آن جامعه میدانیم.
در جهت افزایش راندمان و كارائی سازمان ها باید اجزاء و عوامل اصلی هر سازمان را شناسایی و نحوه بهره گیری از منابع و امكانات آن را مورد بررسی قرار دهیم. بررسی اجمالی سازمان ها نشان میدهد كه پنج عامل اصلی را میتوان در هر سازمان مشخص نمود كه عبارتند از نیروی انسانی، مواد، تجهیزات، روشها و مدیریت. هرچند كه هركدام از این عوامل در جای خود اهمیت زیادی را دارند و میتوانند در كارایی سازمان نقش داشته باشند اما میتوان گفت مهمترین این عوامل مدیریت است. برای رسیدن به بازدهی مطلوب و دستیافی به اهداف میباید مدیریتی توانمند وجود داشته باشد كه در نیروی انسانی تحرك و شور و شوق ایجاد نماید.
از مواد به بهترین نحوه استفاده كند و از تجهیزات با توجه به ظرفیت به گونه ای مطلوب استفاده شود و روشهای مناسبی را تدوین نماید. بنابراین هرچه مدیریت تواناتر باشد احتمال تحقق اهداف سازمان بیشتر شده و بهره گیری مطلوبتری از منابع بعمل میآید.
بدون شك كاهش انگیزه پرسنل یك شركت، در كاهش سطح بهره وری عدم رسیدن به برنامه های استراتژیك سازمان مهمترین نقش را ایفا میكند. در این راستا نگاه مثبت به افزایش انگیزه و نجات آن از به انزوا رفتن و زوال كشیدن آن بوسیله ابداع روشهای نو و استفاده صحیح از آن نیز بر هیچكس پوشیده نیست. مدیران و سرپرستان باید در ذهن این هدف را مجسم سازند كه افزایش انگیزه فقط برای كمك به آنها برای رشد و تعالی خود و سازمان است.
نتیجه بعمل آمده از این تحقیق نشان میدهد كه مدیران اگر صحبتی مینمایند، خود بایستی اولین اجراكننده آن صحبت ها، و ملزم به اجرای آن باشند. درواقع مدیریت فرضا اگر میگوید بایستی فلان كار صورت بگیرد، خود بایستی به آن صرف اعتقاد داشته باشد. بعبارت ساده مدیریت باید بطور جدی از طرحهای انگیزشی و یا هر تصمیمیكه در سطح مدیریت اتخاذ شده، حمایت كامل كند تا نتیجه مورد نظر حاصل گردد.
سازمانی كه میخواهد در بازار موفق شود، باید آنچنان كاركنان خود را علاقمند و وابسته به سازمان و درگیر وظایف و مسئولیتهای خود كند كه كاركنان، كار سازمان را كار شخصی تلقی نموده و با همان دلسوزی و علاقه كه بكار خصوصی خود میپردازند. به كار سازمان هم بپردازند.
خرید و دانلود آنی فایل