دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 52 KB
تعداد صفحات : 73
بازدیدها : 389
برچسبها : اصول سرپرستی مدیریت منابع انسانی اشتباهات مدیریت
مبلغ : 3500 تومان
خرید این فایلمقاله اصول سرپرستی منابع انسانی و اشتباهات مدیران منابع انسانی
در این مقاله تحقیقاتی به بررسی موضوعات مدیریت و زمانبندی و تقسیم کار، وظایف مدیران از نگاه امام علی (ع) و اشتباهات مدیران منابع انسانی پرداخته شده است.
بخشهایی از متن مقاله
به طور دقیق برای مدیریت نمی توان مبدأ مشخصی را تعیین کرد و بشر در طول تاریخ جهت ادامه ی زندگی خود به نحوی از مدیریت استمداد جسته است. جهش علمی و شکل پذیری اماکن صنعتی در اواخر قرن 19 زمینه را برای تشکیل نطفه ی مدیریت علمی مساعد ساخت. در اوایل قرن 20 فردریک تایلور که از او به نام پدر مدیریت علمی یاد می کنند با تجزیه و تحلیل مسائل و مشکلات مدیریت تولید، روش علمی تجزیه و تحلیل مطالب را به عرصه ی مدیریت عرضه داشت.
در حال حاضر کشور ما که از هر نظر جزو کشورهای در حال توسعه می باشد و با برنامه ریزیهای دقیق قدم در راه توسعه ی پایدار گذاشته و با توجه به ایدئولوژی خاص حاکم بر کشور ما که نشأت گرفته از اسلام می باشد لازم دیده شد که ضمن استفاده ی بهینه از نظریات مدیریت علمی دانشمندان و نظریه پردازان بیگانه، مدیریت و عوامل آن از دیدگاه ایدئولوگ های بزرگ این مکتب نیز بررسی شود. چرا که خواه یا ناخواه این ایدئولوژی بر مدیریت حاکم در کشور ما تأثیرگذار می باشد لذا به بررسی مدیریت از دیدگاه بزرگ مرد تاریخ اسلام و بشریت امام علی (ع) پرداخته می شود.
مدیریت از دیدگاه اسلام امانتی است که به مدیران سپرده می شود و آنها باید به شدت از آن مراقبت کرده و آن را طبق معیارهای صحیح نگاه داشته و در نهایت به اهلش بسپارند.
از دیدگاه امام علی (ع)، مدیریت مسئولیتی سنگین و همراه با خدمت است و مدیر اسلامی هرگز منصب مدیریت را برای شخص خود نمی خواهد؛ زیرا نباید در پی تحقق آرزوهای خویش باشد.
اگر چنین اندیشه ای در ذهن مدیر پدید آید که او حاکم است و نه خادم ، جامعه و مدیران به آسیب های جبران ناپذیری دچار خواهند شد. مدیریت اسلامی پیش از آنکه ریاست مداری باشد، خدمتگزاری است. مدیر در این منصب، با توجه به اصول مدیریت، در جهت خدمتگزاری، اقامه عدل و حق و رفع ستم و باطل عمل خواهد نمود. در این تحقیق که به بیان اصول مدیریت و ویژگی های مدیران از نگاه حضرت (ع) می پردازیم، به ویژگی هایی از قبیل: برنامه ریزی، سازمان دهی، دقت در گزینش کارگزاران، مشورت، هماهنگی، کسب اطلاع از رفتار کارگزاران، امور مالی و نظارت اشاره شده است.
مدیری که هدایت و سرپرستی سازمان را به خود وابسته می سازد، سازمانش در بلند مدت گرفتار بحران می شود و فرو می پاشد؛ چون سرانجام، مدیر کنار می رود و در غیاب او کسی نمی تواند سازمان را اداره کند. ...
این مقاله به مهمترین اشتباهات مدیران منابع انسانی و کارکنان در رابطه با مدیریت عملکرد می پردازد و د ر رابطه با پرهیز از این اشتباهات رایج الگویی ارائه می کند. این مقاله سعی دارد، تا بازگو نماید که چگونه فرآیند مدیریت عملکرد با رویکردی نوین و کاربردی، سازمان را در جهت تشخیص مشکلات عملکردی و در نتیجه از میان برداشتن موانع در قالب الگویی هفت عامله، حمایت می کند.
ده اشتباه رایج ارزشیابی، اشتباهات رایج دپارتمان های منابع انسانی در خصوص فرایند و اجرای ارزشیابی، ماهیت، بهبود، مشکلات و الگوی ارزشیابی عملکرد مباحث این مقاله را تشکیل می دهند.
نمی توان سنجید اما نسنجیده عمل کرد. بسیاری از مدیران امروزه به دلایل متعدد دچار روزمرگی شده و در نتیجه فعالیت های فاقد ارزش افزوده انجام می دهند که تکرار انجام آنها منجر به باورهای غلط می شود. این مقاله سعی دارد مهمترین اشتباهات مدیران منابع انسانی و کارکنان را در رابطه با مدیریت عملکرد بیان نماید و در رابطه با پرهیز از این اشتباهات رایج الگویی ارائه کند.
همزمان با گرایش سازمان ها به سوی رقابت، تکنولوژی و مدیریت و ترقی اقتصاد نوین، فشار در جهت ایجاد لبه برنده طرح های استراتژیک برای سازمان ها افزایش می یابد. این طرح ها جهت اجرا نیاز به روش فوق العاده ای دارند تا سازمان ها را در صدر رقابت ابقا نموده و به طور پیوسته برای سازمان، صاحبان سهام و تمامی ذینفعان ذیربط، ایجاد ارزش نمایند. ...
خرید و دانلود آنی فایل