دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 71 KB
تعداد صفحات : 113
بازدیدها : 205
برچسبها : نیازهای کارکنان فرآیند تولید
مبلغ : 6500 تومان
خرید این فایلمقاله نیازهای کارکنان در فرآیند تولید
بخشهایی از متن:
بقاء و تداوم فعالیت بنگاههای اقتصادی به ویژه فعالان عرصه صنعت و تولید، به چگونگی انگیزش کارکنان بستگی دارد. هرچه مشکلات معیشتی کارکنان به تبع مشکلات اقتصادی جامعه بیشتر باشد تاثیر حقوق و مزایا به تبع شغل بیشتر است. بنابراین ضرورت دارد مدیران شرکتها به این نکته اساسی توجه کامل داشته باشند.
در این مقاله سعی شده که ضمن بیان مبانی نظری تاثیر پرداخت بهره وری بر انگیزش کارکنان، روش ارزیابی عملکرد کارکنان نیز ارائه گردد تا بر پایه آن پرداخت بهره وری صورت گیرد.
تحقیق مدیریت انگیزش در سازمانها و اهمیت آن در ارتقای بهره وری سازمانی
مقدمه
تحولات بنیادین در عرصه تجارت و اقتصاد در دهه های اخیر چنان پرشتاب بوده است که مدیریت کسب و کار را پیچیده تر از قبل کرده است. در ادبیات اقتصادی ، عوامل تولید به سرمایه ، زمین و نیروی کار تقسیم شده است. در عوامل مذکور نقش نیروی کار در تمام عرصه های فعالیت از سطوح مدیران تا کارکنان ورده عملیاتی ، بسی مهمتر از عوامل دیگر است .در سازمانها بویژه شرکتها وبنگاههای اقتصادی ، مهمترین مولفه، در فرآیند کار وفعالیت انسانها هستند که تصمیمات را اتخاذ می کنند سپس آن را به اجرا درمی آورند و برپایه آن تداوم فعالیت آینده را پیش بینی می کنند.
تامین اهداف شرکتها به میزان مطلوب، مستلزم استفاده صحیح از قابلیتها و توانایی های نیروی انسانی و همچنین فراهم آوردن امکانات برای پرورش استعدادهای آنهاست. آنچه که مدیریت شرکتها را در انجام این مقصود یاری می دهد، استفاده از روشها و ابزارهای متنوع است . طراحی نظام حقوق و دستمزد به منظور جبران خدمت کارکنان از جمله این روشها و ابزارهاست .
هدف اصلی نظام حقوق و دستمزد برقراری ارتباط منطقی بین وظایف و مسئولیتهای شغل و فرد از یک طرف و میزان پرداختی به عنوان حقوق و مزایا از طرف دیگر است. به عبارت دیگر مقصود این است که از طریق به کارگرفتن این تکنیک تعادلی در امر پرداخت بین حقوق و دستمزد متناسب با وظایف و مسئولیتهای شغل برقرار گرددتا به تلاشهای ارزشمند کارکنان فعال ارج گذاشته شود و تناسب منطقی بین کار و فعالیت هر فرد نسبت به مزد دریافتی او با کار و فعالیت فرد دیگر نسبت به مزد دریافتی او برقرار شود. ...
...
بسیاری از محققان تلاش کرده اند تا جنبه های مختلفی که مدیریت کیفیت جامع بر شناخت نیازهای کارکنان را شکل می دهد، مشخص سازند. در این مقاله 8 جنبه اصلی مدیریت کیفیت جامع که در مقالهمارتینز لورنته و همکارانش بیان شده، پایه و اساس تحقیق را تشکیل می دهد. در ادامه به توضیح جنبه های مختلف مدیریت کیفیت جامع بر مبنای شناخت نیاز کارکنان در فرآیند تولید می پردازیم:
1 - پشتیبانی مدیریت ارشد: مدیریت ارشد در به کارگیری و اجرای مدیریت کیفیت جامع نقش اصلی را ایفا می کند بطوری که پشتیبانی و تعهد مدیریت ارشد، یکی از مشخصه های اصلی اجرای موفقیت آمیز مدیریت کیفیت جامع است. مدیریت ارشد باید تفکری را اجرا کند که ساختارها، نظامها، شیوه ها و کارکنان را مشخص می سازد. برای مدیریت ارشد، ساختارها باید شامل مدیریت فرایند، برنامه ریزی کیفیت، تضمین کیفیت، ارتقای کیفیت و ادغام این عناصر با مهارتهای صحیح باشد. مدیریت ارشد در مورد پیشنهادات ارائه شده راجع به محصول مسئولیت داشته و باید رهبری لازم برای ایجاد انگیزه در کارکنان را داشته باشد.
فهرست مطالب مقاله
شناخت نیازهای کارکنان در بازدهی فرآیند تولید
مقدمه
جایگاه نیروی انسانی
تاثیر حقوق و دستمزد بر انگیزه نیروی انسانی
ادبیات تحقیق
چارچوب نظری
توجه به نیاز کارکنان در مدیریت جامع
شناخت نیاز کارکنان در آسیب شناسی رفتار سازمانی
مشخص سازی نیاز کارکنان
کارکنان در سازمان شما چه معنایی دارند؟
کارکنان شما چه کسانی هستند؟
چرا کارکنان؟
کارفرما و کارکنان
توجه ماتسوشیتا به کارکنان خود ، موفقیت ملی
آموزش ضمن خدمت به کارکنان ، تأثیر بهینه بر فرآیند تولید
حکمرانی مطلوب بر رویکرد کارکنان
آشنایی با نیازهای کارکنان در فرهنگ صنعتی کار و تولید
نتیجه گیری
خرید و دانلود آنی فایل