دسته : مدیریت
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 996 KB
تعداد صفحات : 132
بازدیدها : 7
برچسبها : مدیریت کارآفرینی مدیریت محصول
مبلغ : 18000 تومان
خرید این فایلپروژه دانلودی حاضر در فرمت پاورپوینت به فرآیند مدیریتی یک کارآفرین و مهمترین عملیات در کسب و کار یک کارآفرین می پردازد.
سرفصل مطالب این پروژه شامل: مدیریت منابع انسانی، مدیریت استراتژیک (راهبردی)، مدیریت مالی، حسابداری و منابع تامین و جذب سرمایه مالی، مدیریت خطرپذیری، مدیریت تولید و انبارداری، مدیریت فروش می باشد.
در ادامه بخشهایی از متن پروژه آورده شده است.
تحقق اهداف کارآفرین ارتباط تنگاتنگی با فرایند مدیریتی یک کارآفرین و در واقع با اجزاء، ساختار و شیوه مدیریتی وی دارد.
درباره تعریف مدیریت اتفاق نظر خاصی در دست نیست و صاحب نظران و نظریه پردازان علم مدیریت با اهداف و سرگیری های گوناگون، تعاریف متفاوتی ارائه کرده اند که بعضی از این تعاریف به شرح زیر است:
مدیریت عبارت است از هنر انجام کار به وسیله دیگران
فراگرد تبدیل اطلاعات به عمل، این فراگرد تغییر و تبدیل را تصمیم گیری می نامند.
فراگرد هماهنگ سازی فعالیت فردی و گروهی در جهت هدفهای گروهی.
فراگرد برنامه ریزی، سازماندهی، رهبری نظارت کار اعضای سازمان و استفاده، از همه منابع موجود سازمانی برای تحقق هدفهای مورد نظر سازمان.
موفقیت هر سازمانی بستگی به تخصیص و به کارگیری مناسب ابزار، تجهیزات ، پول، مواد خام و منابع انسانی آن سازمان در برنامه های آن دارد.
از آنجائیکه پرسنل هر سازمان در ایجاد بهره وری نقش اساسی و محوری ایفاء می نمایند می توانیم با انجام یکسری تلاش ها و اقدامات کلیدی استفاده موثرتر و کارآمدتری از همکاران بدست آورد.
امروزه این مدیریت را مدیریت منابع انسانی می نامند. مدیریت منابع انسانی اصطلاحی نسبتاً جدید است که از دهه 1970 به بعد مطرح گردیده است، صاحب نظران مدیریت در بیان مسائل انسانی سازمان از واژه های مختلفی مانند کارگزینی، مدیریت نیروی انسانی ، اداره امور کارکنان استفاده نموده اند.
مقالات مرتبط: پروژه ها و تحقیقات مدیریت منابع انسانی
جدیدترین نظریه درباره انسان در دهه 1980 میلادی تحت عنوان مدیریت منابع انسانی مطرح شده است.
براساس این دیدگاه مدیریت منابع انسانی عبارت از شناسایی اهمیت نیروی کار سازمان به عنوان یک عنصر حیاتی در کسب اهداف سازمانی و استفاده چندگانه در فعالیت ها و کارکردهای منابع انسانی به گونه ای که به طور موثر منافع فردی، کارکنان، سازمان و جامعه را تضمین نماید. بعبارتی مقصود از مدیریت منابع انسانی سیاست ها و اقدامات مورد نیاز برای اجرای بخشی از وظیفه مدیریت است که به جنبه هایی از فعالیت کارکنان یک سازمان مربوط می شود.
...
خطر امری اجتناب ناپذیر است و خطر پذیری جزیی از کار یک کارآفرین محسوب می آید.
معمولا افراد در مورد خطر پذیری دارای تصورات غلطی هستند و شاید همین تصورات غلط است که بسیاری از افراد را خطر گریز ساخته است. هر چند که خطر محرک بسیار قدرتمندی است و می تواند منجر به از دست دادن نیروی انسانی حرفه ای، بازار یا فرصت های درآمد زایی و از دست دادن کامل عملیات کسب و کار شود اما اگر خطربه درستی درک و مدیریت شود می تواند به مزیت رقابتی تبدیل گردد.
در واقع خطر پذیری لازمه زندگی است. زیرا نوآوری و پیشرفت بدون خطر پذیری ممکن نمی باشد. خطر پذیری یعنی احتمال وقوع هر نتیجه ای به غیر از آنچه انتظارش را داریم.
یک کار آفرین باید مطلع باشد که چگونه میتوان خطر پذیری را مدیریت کرد. مدیریت خطر پذیری اقدامی آگاهانه است که به کار آفرین در بالا بردن احتمال تحقق پیامدهای مطلوب و کاهش پیامدهای نامطلوب یاری می رساند.
مدیریت خطر پذیری معمولا به دو شیوه اساسی نمود عینی می یابد:
الف)مدیریت خطر پذیری برنامه ریزی شده: که شامل موارد زیر است
1- شناسایی خطرات: به منظوراخذ تصمیم صحیح می بایست با طبقه بندی عوامل خطرآفرین علل خطر را شناسایی و برای آن چاره ای اندیشید.
2- توسعه خطر مبتنی بر دانش: مدیریت اثربخش خطر نیازمند تهیه مخزن از اطلاعات شناسایی خطرات است. بدین ترتیب اطلاعات به روز می باشد.
3- تحلیل خطر: همه پروژه ها با همه خطرات مواجه نمی شوند. لذا باید عوامل خطر را برای هر پروژه مشخص نماییم و می توانیم برای تحلیل خطرات از فرمولی استفاده نماییم تا دریابیم که چرا این عوامل برای پروژه خاصی وجود دارند. برای مثال احتمال اینکه خطری رخ دهد در مقیاس 0 تا 100 خواهد بود. در حالیکه شاید تاثیر آن در مقیاس دیگری تعریف شود.
4- توسعه طرح: پس از شناسایی هر خطر، خطر طبقه بندی و تحلیل می شود. در این حالت باید طرحی برای نظارت، اندازه گیری ورفع هر یک از خطرات توسعه در نظر گرفت.
5- نظارت بر خطر: با پیگیری روند پیشرفت کار می توان خطرات را اولویت بندی و زمان حذف آنها را تعیین نمود.
6- فراگیری از خطر: کار آفرین می بایست همواره از خطرات درس های مهمی را فرا گیرد و این امر به آنها کمک می کند تا دوباره اشتباهات روی ندهند.
ب ) مدیریت خطرپذیری واکنشی: در این شیوه با توجه به غیرقابل پیش بینی بودن منابع خطر، توانای های سازمان برای اقدام واکنشی در قبال پیامدهای مخاطره انگیز به گونه ای راهبردی مدیریت می شود.
...
خرید و دانلود آنی فایل